به گزارش خبرنگار مهر، عیسی کلانتری صبح امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه برای ارتقای زیستگاه ها و مناطق تحت حفاظت ضوابطی وجود دارد، اظهار داشت: برای ارتقای زیستگاه ها در لرستان از طریق استانداری و با هماهنگی با سایر ارگان ها همچون منابع طبیعی و محیط زیست باید اقدام شود.
وی با بیان اینکه موضوع از طریق استانداری در شورای عالی محیط زیست که به ریاست رئیس جمهور برگزار می شود، مطرح و تصویب می شود، تصریح کرد: طرح ارائه شده در این رابطه باید بلامعارض باشد، اگر یک دستگاهی ایرادی بگیرد باید بروکراسی طولانی طی شود تا اجماع حاصل شود.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: در شورای عالی محیط زیست اگر مسئله اجماع نباشد طرح تصویب نمی شود.
کلانتری یادآور شد: مهم این است که ابتدا اجماع در استان شکل بگیرد تا سپس در شورای عالی محیط زیست طرح تصویب شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با قول سازمان حفاظت محیط زیست برای پیوست تالاب های لرستان به کنوانسیون رامسر گفت: کنوانسیون رامسر دست ما نیست، ضوابطی می خواهد که باید تامین شود.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه باید آن شرایط مورد نظر را فراهم کنیم تا تالاب به کنوانسیون بپیوندد، افزود: ما هم یک عضو از ۶۰ عضو کنوانسیون رامسر هستیم و یک حق رای داریم.
کلانتری در پاسخ به این سوال خبرنگاران پیرامون تخریب های صورت گرفته در دریاچه گهر که حیات این دریاچه را به مخاطره انداخته است، گفت: موضوع به استاندار و مدیرکل محیط زیست لرستان برمی گردد و آن ها باید توضیح بدهند.
وی ادامه داد: در مورد دریاچه گهر فقط این نیست که رسوب وارد آن شود، شرایط بیهوازی در آبها و کاهش اکسیژن که تولید مواد آلی میکند، مثل تالاب انزلی و دریاچه زری وار آن ها همه رسوب نیستند، بخش عمده ای در درون تالاب ایجاد شده، باید مانع از این شویم تا دریاچه را حفظ کنیم. باید اکسیژن حلال را اضافه کنیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با تاکید بر اینکه تشکل های زیست محیطی لرستان باید فعال شوند، افزود: راهکار این است که نترسند و شجاعت به خرج دهند.
نظر شما